niewe singel komt 22 juni uit!!!!!


duet met john west nu op youtube te bekijken

cd presentatie geslaagd een grrot feest!!!!!!!!!!!!!!!!

houdt het in de gaten binnenkort meer betreft nieuwe single!!!

JC Events artiestenreis

Moe maar zeer voldaan zijn we nog aan het nagenieten van een waanzinnig mooie, gezellige en meer dan geslaagde 7 e editie van de JC Event & JC Travel Muziekreis naar Winterberg.

Na maandenlange voorbereidingen was het dan vrijdag 23 maart 2018 eindelijk weer zover. Ruim 300 gasten en artiesten stonden weer in de startblokken om af te reizen naar Winterberg, voor de jaarlijks terugkerende 4 daagse JC Event & JC Travel Muziekreis.

Dit jaar hadden we maar liefst 9 nieuwe gezichten in onze line -up, die grotendeels door een wildcard actie een plekje hadden veroverd in de line-up voor deze muziekreis naar Winterberg. Samen met onze andere 5 toppers hebben zij er 4 dagen lang één grandioos feest van gemaakt in een bomvol en uitverkocht Hotel der Brabander.

  We mogen naar aanleiding van alle lovende berichten met recht zeggen dat deze 7e editie dan ook méér dan geslaagd is. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van de gezelligheid, de leuke sfeer, de fantastische optredens van onze artiesten, de geweldige locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid bij Hotel der Brabander.

Namens JC Event & Hotel der Brabander willen we hierbij nogmaals iedereen bedanken voor de ontelbare leuke, lieve, positieve en hartverwarmende reacties op onze muziekreis. En ja, dat is tenslotte toch waar we het allemaal voor doen.

Mede dankzij de medewerking en fantastische optredens van onze artiesten Bob Offenberg, Wilbert, Bjorn Litjes, Djaimy Veugelink, Crist Coppens, Zeeg van Seben, Nelis Heesbeen, Daisy Talens, Bart van der Stelt, Kimberley Hennipman, Andy de Witt en onze special guest Wesley Klein werd het niet alleen voor ons, maar ook voor al onze artiesten en gasten, een muziekreis die we niet snel zullen vergeten. Het was in één woord grandioos!!

CD Presentatie UITVERKOCHT

ja lieve mensen de cd presentatie was uitverkocht